Kniver og skjærebrett

Filter
  1. Sabor Balance
    Sabor Balance

    Sabor Balance er godt balanserte kniver med hardt stål som holder seg skarpt lenge

  2. Global Kniver
    Global Kniver

    GLOBAL kniver er kniver er Japanske kniver som tilfredsstiller selv profesjonelle kokker.

  3. Ecobamboo oljewipes for Skjærebrett
    Ecobamboo
    Ecobamboo oljewipes for Skjærebrett
    kr 125
  4. Kitchen Essentials Skjerpestål 19 CM
    Kitchen Essentials
    Kitchen Essentials Skjerpestål 19 CM
    kr 129
  5. Balance Santokukniv 18CM
    Sabor
    Balance Santokukniv 18CM
    kr 839
  6. Global GF-24 Forskjærsgaffel 17 cm
    Global
    Global GF-24 Forskjærsgaffel 17 cm
    kr 1 399
  7. House Doctor Skjærebrett natur 36x48 cm
    House Doctor
    House Doctor Skjærebrett natur 36x48 cm
    kr 399
  8. Balance Utbeiningskniv
    Sabor
    Balance Utbeiningskniv
    kr 839
  9. Kyocera Santokukniv Japan delux 14 cm
    Kyocera
    Kyocera Santokukniv Japan delux 14 cm
    kr 2 329
  10. Victorinox Slipestål Trehåndtak
    Victorinox
    Victorinox Slipestål Trehåndtak
    kr 469
  11. Kai Shun Kokkekniv 20 cm
    Kai Shun
    Kai Shun Kokkekniv 20 cm
    kr 2 098
  12. Global GF-27 Utbeningskniv 16 cm
    Global
    Global GF-27 Utbeningskniv 16 cm
    kr 1 399
  13. Global G-666/09 knivmappe 0
    Global
    Global G-666/09 knivmappe 0
    kr 649
  14. Joseph Joseph Skjærebrettsett opal
    Joseph Joseph
    Joseph Joseph Skjærebrettsett opal
    kr 799
  15. Nakirikniv 15 cm
    Kyocera
    Nakirikniv 15 cm
    kr 1 299
  16. Victorinox Filetkniv 18 CM
    Victorinox
    Victorinox Filetkniv 18 CM
    kr 565
239 vare(r) Side 1av8
Kniven er ditt mest brukte kjøkkenredskap, og bruker du litt tid på matlaging, så vet at en god kniv kutter like mye av arbeidsmengden som av ingrediensene. Den enkle tomattesten gir deg svar på om jobben kan bli enklere. Byr tomatskallet på motstand bør kniven skjerpes, slipes eller kanskje skiftes ut. Ta gjerne en tur innom en av våre butikker og prøv testvinneren Kai Shun for å oppleve hvordan en virkelig god kniv skal kjennes ut.