Kategorier

Krumkaker

 
 
Hei!
Krumkaker er en klassiker til jul! Ingen jul uten!
Den beste oppskriften får du her hos oss:
 
 
 


Krumkakepinne med klype 89,- Uten klype 39,-
 
 
 
Oppskrift:

4 egg

250 gr sukker

250 gr smeltet smør

250 gr hvetemel

1,5 dl vann

½    ts malt kardemomme

 

Dette trenger du:Krumkakejern og krumkakepinne

 
Pisk egg og sukker til eggedosis og tilsett smeltet smør, mel, vann og kardemomme. La røren svelle ca. 1 time.  Sett på krumkakejernet og legg 1 ts med røre i midten av jernet. For å få tynnest mulig krumkaker er et triks å klemme ned lokket på krumkakejernet så røren fordeler seg jevnt utover jernet.  Er røra for tykk anbefaler jeg å tilsette litt ekstra vann. Når krumkaken er gylden rulles den varme kaken til kremmerhus med en krumkakepinne.

Oppbevar krumkakene i tette kakebokser!

 



 
3 pk Marius kakebokser 249,- Marius slikkepott 99,-
 
 
 
 Tips! Istedenfor å rulle krumkakene som kremmerhus kan du heller legge de over en liten bolle så de blir formet som en skål. Fyll med multekrem og server som dessert!
 
 
 
Hilsen
Lotta