Kategorier

Laks i folie

 
 
Hei!
I dag kommer en deilig oppskrift på "Laks i folie" som Charlotte i Grensen har laget.
Mmmmm. Herlig sommermat!
 
 
 
 
LAKS I FOLIE
-Til 2 personer-
 
2 laksefilet
1/3 appelsin(ca. 4 båter til pr pers)
4 asparges
Cherry tomater (brukte 3-4stk pr pers)
1/2 Paprika
Creme fraiche(ca. 2 1/2 spiseskjeer per person)
Vårløk(3 strimler)
2 store poteter
Krydder - best med salt, pepper og sitronpepper




Fremgangsmåte:
1. Legg 2 folielag, som et kryss
2. Smør ca. 1 skje creme fraiche godt rundt i midten
3. legg tynne skiver av potet i midten, med en skje creme fraiche oppå.
(dette er for at potetene skal få fuktighet, slik at de ikke blir harde)
3. legg laks oppå potetene
4. Dander så med grønnsaker pakket rundt laksen
5. Appelsinbåter på toppen
6. krydre godt, slik at smaken ikke blir tam

Denne skal så pakkes sammen og legges på rist i ovnen på 225 grader i ca. 20
min. Vi økte gradene litt etter ca. 10 min så laksen blir ordentlig stekt
siden det er mye grønnsaker ol rundt. Et annet tips er å steke laksen på grillen.

OBS!! Det kan være at du kan ha litt mindre creme fraiche, det er mye veske
i grønnsakene og appelsin, slik at det ikke blir for fuktig.

Serveres som det er i folie.

 
Hilsen
Charlotte/Rafens Grensen