Kategorier

Lottas Pavlova/ 17. mai uke

 
 
God kveld!
 
 
Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai, og denne uken blir det "Festuke" her på bloggen.
Bla herlige oppskrifter, tips og borddekking. I kveld kommer  oppskrift på en deilig festkake.
"Lottas pavlova" Jeg lover det blir en suksess!
 
 
 
 
 
Kaken består av:
 
* 2 stk. marengsbunner, en stor og en liten
* Vaniljekrem
* Pisket kremfløte
* Jordbær, bringebær, blåbær og rips


 Oppskrift 
-2 stk. marengsbunner-

7 eggehviter
1/2 ts salt
3 dl sukker

Piskes i ca. 10 min.
Stekes på 125 grader i ca. 1,5 time midt i ovnen.



Når marengsbunnene er avkjølt, legges vaniljekrem og pisket kremfløte lagvis. Du kan også blande den piskede kremfløten og vaniljekremen sammen!  Pynt med sesongens frukt og bær!
Denne gangen brukte jeg ferdigkjøpt vaniljekrem, men det beste er jo å lage vaniljekremen selv av eggeplommene som blir til overs.


 
 
Hilsen
Lotta/Rafens