Salgs- og leveringsbetingelser

Varer fra Rafens.no kan kun bestilles for levering i Norge, og kjøpsvilkår finnes derfor kun på norsk. Alle priser i nettbutikken er inklusive merverdiavgift.

Rafens.no består av mange nettbutikker. Når du handler på Rafens.no handler du egentlig fra din lokale Rafens butikk, basert på postnummer. Hvis din lokale butikk ikke har varene på lager blir din ordre sendt videre til en sentral butikk. Du finner butikken som behandler din ordre i ordrebekreftelsen.

På grunn av begrenset oppbevaringsplass i butikkene, må varer som bestilles for henting i butikk hentes innen to til tre virkedager. Dersom du har valgt å betale med kredittkort vil det reserverte beløpet tilbakeføres til deg dersom varen ikke avhentes innen fristen og varen gjøres tilgjengelig i butikken igjen. Du har 14 dagers angrefrist fra du mottar varen når du handler på Rafens.no dersom du velger levering hjem eller sending med post.

Reklamasjoner skal gjøres til den butikken som har levert varen og som står gjengitt på din ordrebekreftelse. Ved henting i butikk, plikter du å undersøke varen før du går fra butikken. Velger du hjemlevering eller sending med post plikter du å undersøke varen så snart du har mottatt den. Reklamasjoner må skje innen rimelig tid etter at du har oppdaget en mangel. Vi følger norsk forbrukerkjøpslov ved behandling av reklamasjoner.

Du kan være helt trygg når du handler på Rafens.no. Dine personopplysninger som brukes til å gjennomføre salget blir lagret uten mulighet for innsyn fra uvedkommende.

Rafens bruker Klarna som betalingsløsning. Med Klarna slipper du unødvendige registreringer og passord. Du får alltid varene dine før du betaler for dem. Og du kan velge å dele opp betalingen om ønskelig. Fakturaen mottar du per e-post fra Klarna. Når du registrerer en ordre og oppgir ditt kredittkortnummer, vil beløpet reserveres. Pengene vil ikke trekkes før varen er sendt fra den aktuelle butikken, eller du selv har hentet varen. På den måten er du trygg på at du ikke betaler for varer du ikke har mottatt.

Vi forsøker å gi så riktig som mulig informasjon på Rafens.no. Vi tar allikevel forbehold om at opplysninger gitt om produkter eller priser kan være feil. Registrerer du en ordre på en vare som viser seg å være utsolgt, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen, eventuelt tilby et alternativ som du har muligheten til å akseptere eller avvise.

Vennlig hilsen Rafens